Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite provjeriti svoje vozilo

Cijeli tjedan besplatni pregledi tehničke ispravnosti vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, od 21. do 26. studenoga u svim stanicama za tehnički pregled organiziraju preventivno sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom "Dani tehničke ispravnosti vozila 2016".

Cilj akcije je povećanje tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć stručnog osoblja ukazivat će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija Gužve Nesreće na autocestama: Na A3 i A4 vozi se uz ograničenja Slika nije dostupna AKCIJA U CIJELOJ HRVATSKOJ Dobra vijest za vozače: Ovaj tjedan besplatni tehnički pregledi, ali ima jedna "kvaka"

Tijekom akcije vozači mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će im besplatno pregledati osnovne sklopove bitne za sigurnost prometa na cestama, izvijestila je zagrebačka policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene