Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije odlaska

Čestitka Jadranke Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je čestitku građankama i građanima Republike Hrvatske u povodu Božića.

'Pred nama je najradosniji katolički blagdan u kojem se radujemo rođenju Isusa Krista. Božić je vrijeme u kojem zajedno sa svojim obiteljima, okupljeni za zajedničkim stolom, slavimo nadu i zajedništvo, ne zaboravljajući pritom sve one kojima je potrebna naša pomoć i pažnja.

Pročitajte i ovo Čestitka hrvatskih vojnika Snažna poruka VIDEO Čestitka hrvatskih vojnika u međunarodnim misijama: "Božić je blagdan radosti jer nam ususret dolazi Bog" Slika nije dostupna Ususret Božiću Čestitka nadbiskupa Vukšića: "Kad gladnima i obespravljenima pomognemo, primili smo također Isusa"

Prepuštajući se vjeri prizivamo u srca temeljne kršćanske vrijednosti kao poticaj da se i tijekom cijele godine, zajedništvom i suradnjom, zauzimamo za dobrobit svih građanki i građana Republike Hrvatske, gradeći međusobno povjerenje i slogu.

Neka nam radosna poruka Došašća bude inspiracija u ostvarivanju ciljeva i zadaća koje su pred nama, kao i prigoda da se zahvalimo na svim uspjesima koje smo ostvarili u protekloj godini.

U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, svim građankama i građanima u Hrvatskoj i izvan nje želim sretan i blagoslovljen Božić, ispunjen tolerancijom, mirom i međusobnim razumijevanjem', napisala je u božićnoj čestitki Jadranka Kosor.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene