Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK-ovo upozorenje

Ceste mokre i skliske, magla dodatno otežava vožnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U većem dijelu zemlje ceste su mokre i skliske, a magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i na sjeverozapadu Hrvatske, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

HAK posebno upozorava na maglu na autocestama: A 1 između Zagreba i Karlovca, na A 2 Zagreb -Macelj od Zaboka do Zaprešića, na A 3 Bregana-Lipovac između Novske i Nove Gradiške, na A 6 Rijeka -Zagreb između Oštrovice i tunela Tuhobića i na cijeloj autocesti A 4 Zagreb -Varaždin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Niske temperature Kolnici vlažni i mokri, moguća poledica Slika nije dostupna HAK izvijestio Kolnici mokri i skliski u većem dijelu zemlje

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Saborsko-Poljanak-Selište. Sinoć od 22 sata do 2 sata ujutro zbog radova u južnoj cijevi tunela Sleme bit će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Delnice u smjeru Zagreba. Obilazak je 'starom cestom' Oštrovica-Gornje Jelenje-Delnice. Na graničnimm prijelazima promet je rijedak. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene