Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na intrevju

Oporba o Milanoviću u Dnevniku Nove TV: Zar nije Plan 21 lista obećanja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnji intervju premijera Zorana Milanovića u Dnevniku Nove TV izazvao je reakcije oporbenih stranaka.

Laburist Nikola Vuljanić se zapitao čemu služi plan 21 ako on nije lista obećanja. 'Obećali su oni, obećali. Nisu obećali čudo, to nitko ne može. Ali ne vidi se smjer, i ništa iz plana 21 nije napravljeno', pojasnio je Vuljanić.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 gađa poziciju premijera Pljušte reakcije na Milanovićevu kandidaturu: "Nakon njegove kandidature više ništa neće biti isto..."

Premijerov nastup u intervjuu Novoj TV dokaz je, smatra Vuljanić 'njegove potpune društvene i socijalne neosjetljivosti. Čovjek bi rekao pomalo i autizma'.

>> Što su prije godinu dana Milanović i partneri obećavali, a što ispunili?

HDSSB-ov Dinko Burić iz poruka Zorana Milanovića čita 'da premijer živi u oblacima i da mu je vrijeme da se spusti na zemlju.'

Ne vidi ništa dobro za građane dok se povećavaju porezi, rastu cijene hrane, energenata, dok raste siromaštvo. Kaže kako ga premijer podsjeća na poslovicu o opijenosti i objašnjava kako čovjek može biti opijen pićem, imetkom ili vlašću. Zato smatra da je 'on (premijer) jako pijan od vlasti'.

Poručuje kako je kao i građani jako razočaran neispunjenim obećanjima jednako kao i građani.

Podsjetimo, premijer je u razgovoru za Novu TV rekao da prije izbora kolaicija nije ništa obećavala. 'Obećavali nismo ništa. Kad sam rekao 'ne smijemo ih iznevjeriti' zna se na što sam mislio. Dakle, ne smijemo ih prevariti i to nismo učinili, sigurno. Da je teško, teško je, da je neizvjesno, neizvjesno je, ali da imamo šanse i da teškim radom i naporima možemo naprijed i da možemo biti jedna od europskih priča o uspjehu, to možemo', rekao je Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene