Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čelnici HAK-a odbacuju Škarine optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici HAK-a Ivo Bikić i Tomislav Družak, odlučno odbacuju optužbe predsjednika AMK "Siget" Damira Škare da stoje iza prekjučerašnjeg paljenja njegova dva automobila u Zagrebu, te najavljuju da će protiv njega podnijeti kaznene prijave za prijetnju i klevetu te tužbu za nadoknadu štete.

"Šokiran sam i zgranut paljenjem automobila, ali još više Škarinom izjavom kojom je izravno optužio čelnike HAK-a. S gnušanjem odbacujem da je bilo tko iz HAK-a imao bilo kakve veze s tim, jer to ne pripada našem svijetu, već nekom polusvijetu kojemu očito pripada Škaro", rekao je Bikić.

Pročitajte i ovo Gužva Užasne gužve FOTO/VIDEO Kaos zbog radova na mostu, građani stoje u kolonama: "Sigurno ću zakasniti i doći živčana na posao" Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

Izrazio je nadu da će policija brzo otkriti počinitelje, kako bi se
time barem donekle sanirala nastala šteta koju su pretrpjeli svi autoklubovi, njihovi čelnici i članovi.

Bikić je izvijestio da je Upravni odbor HAK-a danas odlučio protiv Škare podnijeti kaznene prijave i tužbu, sve u cilju zaštite HAK-a i njegovog članstva.

Družak je Škarine izjave u medijima da je u pozadini paljenja
automobila njegov dugogodišnji sukob s čelnicima HAK-a nazvao monstruoznim, istaknuvši da su u zadnja tri mjeseca odnosi HAK-a i Automoto kluba "Siget" na operativnoj razini "u uzlaznoj putanji", te da su iz "Sigeta" pohvalili njihove napore za nastavak suradnje.

Upitan priznaje li HAK legitimitet čelništva sigetskog automoto kluba na čelu sa Škarom, Bikić je odgovorio da je za HAK spor riješen kada je Središnji državni ured za upravu utvrdio da je izborna skupština, na kojoj je Škaro prije dvije godine izabran za čelnika tog autokluba, bila legitimna.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene