Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između tri tisuće studenata

Case Study Competition: Odabrani su najbolji projekti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proglašeni su pobjednici Case Study Competitiona. Između tri tisuće studenata odabrani su najbolji projekti.

Nova TV drugu godinu zaredom prati ovaj hvalevrijedan projekt. U jakoj konkurenciji bilo je prijavljeno 26 timova, no samo su tri svojim idejama osvojila vrijedne nagrade.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. pet minuta Raspored predstavljanja kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 2024. godine Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor

Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je Konzumacija medijskog sadržaja u digitalnom dobu: nove navike, novi alati, novi kanali promocije. Pobjednički tim osvojio je prvo mjesto projektom, motiv.hr, koji bi sadržaj još više približio mladima.

>> Case study: Studenti imaju priliku pokazati svoja znanja

Prvom timu pripala je nagrada u iznosu od 10 tisuća kuna. No, osim toga, svoj pobjednički projekt imat će priliku pokazati kroz praksu na Novoj TV. 'Predložili smo Novoj TV projekt, brand unutar branda, koji bi bio više približen mladima', rekla je Ivana Ljubičić, studentica filozofije i komunikologije. 'Jako je brzo sve išlo. Ideje su se samo slijevale, a mogli bi to, a mogli bi ovo...', kaže Ružica Ašćić, studentica novinarstva.

'Projekt je odličan, studenti su odlični. Rješenja koja su dali su također odlična. Sve ćemo vidjeti u praksi kad bude aplicirana', rekla je Vera Čubranić-Zovko, direktorica ljudskih resursa.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene