Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju se sukobi

Cammeo: Vozači Radio Taksija koriste našu uslugu pa pobjegnu iz auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnja dva dana Taxi Cammeo ponovno doživljava maltretiranja članova iz Udruženja Radio Taksi Zagreba, stoji u priopćenju Cammea.

'Ovaj put su se iz jada i očaja domislili blokiranju, kada se vozilo Cammea zaustavi kako bi prihvatio klijenta, taksisti iz Udruženja blokiraju svojim vozilom vozilo Cammea, isključe i napuste vozilo, tek nakon cca 45 minuta dođu po njega, jer očigledno imaju sve vrijeme ovog svijeta. U pomoć je pozvana policija, koja je napravila zapisnik, ali kao i na dosadašnje događaje, savjetuju jedino privatnom tužbom', kažu u Taxi Cammeu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Jedva zarađujemo za kruh" Zagrebački taksisti nakon Ubera opleli i po starim konkurentima: "Cammeo i Eko taksi krše zakon" Slika nije dostupna OZLIJEĐENA JEDNA OSOBA Taksi se prevrnuo na bok, intervenirali i vatrogasci

Osim toga, optužuju u Taxi cammeu, pojedini članovi Udruženja, počeli su koristiti usluge autotaksiprijevoza Taxi Cammea i kad vožnja završi, jednostavno izađu iz vozila, predstave se i odu , tj. pobjegnu, jer su u biti napravili krađu, ne htijući platiti vožnju.

>> Oprez: Predstavljaju se kao Taxi Cammeo i skuplje naplaćuju!

'Upozoravamo da nered i kaos koji vlada unutar Udruženja Radio Taksi Zagreba, jest njihova unutarnja problematika i neka svoj nered i kaos rješavaju unutar svojih etičkih sudova u Udruženju. Očajne ispade tzv. starih taksista trebaju oštro osuditi i građani grada Zagreba, jer posljednji oštri istupi osude njihova ponašanja javno su izrečeni na zadnjoj ljetnoj skupštini Grada Zagreba, kada je čak predlagano i oduzimanje licencija za autotaksi prijevoz za pojedince iz Udruženja koji izazivaju kaotično i protuzakonito ponašanje u prometu', stoji u priopćenju Taxi Cammea.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene