Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor kod engleskog premijera

Cameron: Ovo je povijesni dan za Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Engleske David Cameron je nakon sastanka s hrvatskom premijerkom Kosor rekao da je ovo povijesni dan za Hrvatsku.

'Moje mišljenje je da Hrvatska pripada u EU. Taj dan je blizu', poručio je Cameron. Premijerka Kosor je zahvalila Cameronu te je iskoristila priliku te čestitala rođendan kraljici Elizabeti II, kojoj je sutra rođendan te njenom suprugu princu Filipu kojem je rođendan danas.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!" Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati

Premijerka je novinare obavijestila da je telefonom razgovarala s predsjednikom Europske komisije Jose Manuleom Barrosom. Predsjednik Europske komisije iz Moskve je nazvao predsjednicu Vlade Republike Hrvatske Jadranku Kosor, koja boravi u Londonu, i osobno joj čestitao na povijesnome danu, kada je Europska komisija ministarskom Vijeću EU predložila zatvaranje hrvatskih pregovora.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene