Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati štednje državnih tvrtki

Čačić: Zasad najbolji HEP, najlošiji HŽ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ministar financija Slavko Linić najavio da će jesen biti teška, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić početkom jeseni očekuje rezultate štednje državnih tvrtki.

Za prvih sedam mjeseci blagajna je u minusu većem od sedam milijardi kuna. I dalje trošimo više nego što imamo. Idući korak su oštri rezovi u javnim poduzećima.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“

>> Čačić: Za Plomin 45 zainteresiranih

Nove uprave imaju zadatak restrukturiranja. Prvog listopada znat će se tko je od njih uspio, javno će se objaviti rezultati.

'Zasad najbolji HEP, najlošiji HŽ. Svi imaju šansu pokazati pomake, oni do sada nisu zadovoljavajući. Sigurno je da je svako radno mjesto važno, ali svako radno mjesto mora biti produktivno', kazao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene