Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izjava glasnogovornika Pavića

Čačić: Tužba prodiv Vlade predat će se sljedećeg tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić najavio je tužbu protiv Vlade RH zbog izjave premijerkina glasnogovornika Mladena Pavića da iza prosvjeda stoje neke oporbene stranke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upisano Srbin greškom sebe i sina upisao kao Hrvate, a onda je uslijedio šok Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

'Kako se do danas vlada nije ogradila od Pavićeve klevetničke izjave, predao sam odvjetničkom uredu sve relevantne podatke za sastavljanje tužbe', izjavio je Čačić te dodao kako očekuje da će tužba biti predana početkom idućega tjedna.

>> HNS podnosi tužbu protiv Vlade

>> Pavić: Iz Čačićevih riječi iščitava se strah

Govoreći o aktualnim prosvjedima, istaknuo je da oni nisu ulica, nego poruka vladi da odstupi jer čak 85 posto građana Hrvatske, po posljednjim istraživanjima, smatra da ona vodi državu u krivome smjeru.

Dodao je da su 'ulica' bili huliganski ispadi prošle subote, kada je policija propustila preventivno djelovati, a 'ulica' su bili i splitski prosvjedi 2001. godine, kada se pozivalo na oružje i likvidacije.

Čačić je na vijest o puštanju Tihomira Purde iz zatvora u Zenici rekao kako je to jedina radosna vijest za hrvatske građane u posljednja dva mjeseca. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene