Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poduzetnika pozvala porezna

Čačić u obrani Todorića: On zaslužuje maksimalno poštovanje kao hrvatski poduzetnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade reagirao je na medijske natpise o pozivu Todoriću da u poreznoj upravi objasni porijeklo imovine.

Na vijest o tome da je porezna uprava pozvala najbogatijeg hrvatskog poduzetnika Ivicu Todorića na razgovor da pojasni porijeklo svoje imovine, prvi potpredsjednik Vlade, Radimir Čačić poručio je da Todorić zaslužuje maksimalnu pažnju i poštovanje kao poslovni čovjek koji je dao rezultate.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Slika nije dostupna ŠEF REFORMISTA Čačić žestoko opleo po HDZ-u zbog izbornog modela: "Kriminal umreženih partijskih državnih struktura"

Dodaje kako je dobro da svi rade svoj posao, pa tako i porezna uprava, ali ne preko novina i televizije.

>> Tedeschi: Na poziv Porezne uprave odazvat ću se s veseljem

Podsjetimo, pod povećalom porezne uprave našao se i Ivica Todorić koji će se morati očitovati o prihodu i izvoru sredstava za imovinu koju je stekao protekle tri godine. Vlasnik je brojnih tvrtki, dvorca u Zagrebu, lovišta, vikendica.

'Budući da je Ivica Todorić najveći ili jedan od najvećih poslodavaca u RH smatramo potpuno logičnim da se sve osnove vezane na stjecanje imovine utvrde i kod Ivice Todorića kao poreznog obveznika', poručuju kratko iz Agrokora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene