Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica Vlade

Čačić: Olakšat ćemo mala privatna ulaganja u solarnu energiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada će na sjednici raspravljati o o nacrtu prijedloga zakona o dopunama Zakona o tržištu električne energije i nacrtu prijedloga zakona o dopuni Zakona o podjeli HŽ-a.

Izmjenama Zakona o tržištu električne energije olakšavaju se mala privatna ulaganja u solarnu energiju, rekao je ministar gospodarstva Radimir Čačić na današnjoj sjednici Vlade.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić zbog govora o izborima upozoren na prostačenje u Saboru Prostote u Saboru VIDEO "To je sad stvarno malo previše": Pala psovka za govornicom, zastupnik ne vidi ništa sporno Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“

Osim o nacrtu prijedloga zakona o dopunama Zakona o tržištu električne energije, Vlada će na sjednici raspravljati i o nacrtu prijedloga zakona o dopuni Zakona o podjeli HŽ-a.

>> Ministar Hajdaš Dončić: To je sick!

Kako je Vlada izvijestila putem Twittera, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako se dopunom tog zakona stvara jak temelj za ozbiljno restrukturiranje Hrvatskih željeznica. (Agencija VLM)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene