Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optimist

Čačić o 'zlogukim' predviđanjima: Ništa se neće od toga dogoditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić prokomentirao je sniženu prognozu rasta hrvatskog gospodarstva koju je jučer objavio MMF i u kojoj se očekuje pad BDP-a u ovoj godini od 0,5 posto.

Čačić očekuje kako ćemo biti bolji od MMF-ove prognoze, a budu li rezultati takvi kako analitičari predviđaju, rekao je da nema što tražiti u Vladi.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

"Ako rezultati budu takvi kakve su naši crni i zloguki političari predviđali, to je pad dva posto. Ako nam se to desi, onda nema razloga da budem u toj Vladi. Neće se desiti! Sve što su nam prognozirali neće se desiti! Čak i MMF-ova prognoza potvrđuje da se neće desiti", samouvjeren je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene