Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svom stilu

Čačić o HSS-ovoj akciji: Demagogija je dio politike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HNS-a Radimir Čačić danas je komentirajući HSS-ovu akciju prikupljanja potpisa građana za smanjenje stope PDV-a na hranu s 25 posto na 10 posto, izjavio kako je demagogija dio politike.

"Svako prikupljanje potpisa da se snizi cijena bilo čega, a naročito hrane, dobit će i moj potpis. Stav je Vlade napraviti sve što može održati proračun i funkcioniranje ovog društva, isplatu plaća, socijalnih pomoći i mirovina, a PDV je i sada u nekim segmentima 10 posto", kazao je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili" Slika nije dostupna Bivši šef HSS-a Branko Hrg: 'Ne čudi me ovaj preokret, tko zna što će biti za 100 dana'

Hrvatska seljačka stranka jutros je krenula s akcijom prikupljanja potpisa potpore građana za smanjenje PDV-a na hranu sa 25 posto na 10 posto. Potpise HSS prikuplja u gradovima i selima u cijeloj Hrvatskoj, a akciju je oko 10 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu počeo predsjednik HSS-a Branko Hrg.

>> EKSKLUZIVNO Čačić: Ako nemaš za platiti kaznu na licu mjesta, oduzimam ti dozvolu

"Mislim da je ova akcija potrebna Hrvatskoj, ona je jedna mirna akcija, znači bez ikakvih revolucionarnih poteza. Jednostavno želimo ispitati javno mnijenje i ukazati Vladi RH da mora početi brinuti o građanima a ne samo o punjenju državnog proračuna", izjavio je novinarima Branko Hrg. (Hina)
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene