Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju se konkretni dogovori

Čačić: Naše ambicije su 8 milijardi kuna, a realnost je nešto drugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade i ministar Linić za tjedan dana moraju predstaviti projekte koji će Hrvatsku izvući iz krize.

Cijela konstrukcija Vladina proračuna može pasti ako ne bude investicija. Za sedam dana prvi potpredsjednik Čačić i ministar Linić moraju predstaviti konkretne projekte koji će se provesti ove godine, tko će biti zadužen za njihovo provođenje i u kojem će roku sve biti gotovo. Test investicija je energetika, transport, ali i cijeli niz malih javnih radova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna predviđanja Najvažnija izborna godina počela krvavim obračunom: Karteli ubili dva gradonačelnička kandidata Novi investitori u Osijeku - 5 zapošljavaju od inženjera do tehničara Stižu novi strani investitori u Osijek: "Ovo je naš prvi korak izvan Njemačke"

'Naše ambicije su 8 milijardi kuna, a realnost je drugo. Sad ćemo donijeti odluke, počinjemo priču s ogromnom serijom manjih projekata, a veliki projekti nisu spremni', rekao je Čačić.

>> 'Vlada je neodgovorna, premalo ste rezali!'; Čačić: Još se nitko nije žalio da je dobio previše

Čačić je na sjednici Vlade govorio i o građevinskim kartelima koji su doveli do neravnoteže cijena na tržištu, te izjavio da su poduzete mjere kako bi se to spriječilo.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene