Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čelnik HNS-a ocjenjuje

Čačić: Kunski krediti HPB-a odličan su potez, ali je trebao doći i ranije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić pozitivno je komentirao uvođenje kunskih kredita u Hrvatskoj poštanskoj banci.

'To je odličan potez, ali je trebao doći i ranije', rekao je novinarima u Vukovaru Čačić. On je to izjavio nakon sastanka s oporbenim čelnicima iz oporbene koalicije u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

Danas su predstavnici SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a održali koalicijski sastanak iza zatvorenih vrata u gradskom poglavarstvu grada Vukovara te su novinarima nakon toga iznijeli program koji nude biračima Slavonije i Baranje. Radi se o programima za stočarstvo i poljoprivredu.

Koalicijski čelnici uvjeravali su novinare kako se ne radi o još jednom predizbornom obećanju, već da postoje pravi načini za realizaciju tih programa.

Prethodno sjednici, čelnici koalicije, pojačani saborskim zastupnicima SDP-a i lokalnim čelnicima iste stranke, položili su vijence žrtvama na Ovčari.

Sastanku su nazočili, osim Čačića, šef SDP-a Zoran Milanović, šef IDS-a Ivan Jakovčić, šef HSU-a Silvano Hrelja te SDP-ovi saborski zastupnici Milanka Opačić, Biljana Borzan te Nenad Stazić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene