Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Butkovičć odbacio spekulacije

'Predsjedništvo HDZ-a daje nedvosmislenu potporu Grabar Kitarović'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medijske spekulacije da je vrh stranke nezadovoljan kampanjom njihove predsjedničke kandidatkinje, Oleg Butković nazavo je zločestima.

Član Predsjedništva HDZ-a Oleg Butković danas je odbacio i zločestim medijskim spekulacijama nazvao medijske napise da je vrh stranke nezadovoljan kampanjom njihove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, kojoj stranačko Predsjedništvo i čitav HDZ, poručio je, daju nedvosmislenu potporu.

Pročitajte i ovo Branko Tunić Kazna od osam godina HDZ-ovac koji je zalijepio člansku iskaznicu na čelo osuđen za ratni zločin Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

'Ne želim komentirati zločeste medijske spekulacije jer je to neistina. Predsjedništvo stranke i čitav HDZ daju nedvosmislenu potporu našoj predsjedničkoj kandidandidatkinji, jer je ona najbolji kandidat u Hrvatskoj', izjavio je Butković.

Novinare je, naime, zanimao njegov komentar medijskih napisa da su neki članovi Predsjedništva HDZ-a na jučerašnjoj sjednici u Svetom Martinu na Muri 'blijedom' ocijenili kampanju Grabar Kitarović, jer smatraju da kampanja mora biti oštrija, jasnija i desnija.

Neslužbeno: Dio Predsjedništva HDZ-a nezadovoljan kampanjom Kolinde Grabar Kitarović

'Raspravljali smo o tehničkim detaljima kampanje, a o ovome ne', poručio je Butković novinarima, uvjeravajući da se na jučerašnjoj sjednici s predsjednicima stranačkih županijskih odbora raspravljalo o tehničkim detaljima i načinu kampanje te činjenici kako poruke koje idu od Grabar Kitarović nisu dovoljno prenijete u nekim medijima.

S čelnicima HDZ-ovih županijskih odbora razgovaralo se, dodao je, kako da poruke njihove predsjedničke kandidatkinje dođu do svih članova stranke i hrvatskih građana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene