Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Pokazat ćemo snagu"

Što će se događati na izvještajnom Saboru HDZ-a? "Sve će tamo biti rečeno. Vidjet ćete, sve će biti u redu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković kazao je u četvrtak prije sjednice Vlade da na subotnjem Izvještajnom saboru HDZ-a ne očekuje disonantne tonove ni govore protiv predsjednika HDZ-a jer nema potrebe za tim, nego očekuje da će stranka pokazati svoju snagu.

Upitan očekuje li da će netko istupiti u svom izlaganju i reći nešto protiv premijera Andreja Plenkovića, kazao je kakao će biti puno govornika, ali ne očekuje disonantne tonove jer nema potrebe za tim.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković GOST DNEVNIKA NOVE TV Plenković o razlazu s Pupovcem: "Nije ništa gotovo" Tomo Medved izjave nakon sjednice hdz-a Medved o radu nove Vlade: "Želja nam je da imamo manje kriznog upravljanja i manje prirodnih katastrofa"

"Sve će tamo biti rečeno, govor će održati predsjednik, glavni tajnik i ministri i, vidjet ćete, sve će biti u redu", rekao je.

Butković je uvjeren da je Sabor HDZ-a prilika da se dokaže kako je sve u redu unutar stranke.

"To je prilika, kao što je uvijek bila, da pokažemo snagu stranke. Tako će biti i u subotu, da se ministri i predsjednik stranke i stranački dužnosnici obrate članstvu i da protresemo neke aktualnosti", ustvrdio je.

Ministar turizma Gari Capelli istaknuo je da on ne može znati što će biti u budućnosti, a sastaju se kako bi se raspravljalo.

"Zato je sabor demokratsko mjesto, da se razgovara i raspravlja. Tu se mora raspravljati o stvarima koje su na dnevnom redu", rekao je upitan hoće li se govoriti o aferi Hotmail.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, upitan može li premijer na subotnjem saboru proći bez kritika zbog afere Hotmail, kazao je kako misli da može i kako će sabor proći u najboljem redu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene