Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

"Bezlično i bezobrazno"

Bulja razljutio odgovor iz Vlade na pitanje o uklanjanju četničkih spomenika u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljiv odgovor hrvatska vlada dala je saborskom zastupniku Miri Bulju na pitanje o četničkim spomenicima u Hrvatskoj.

Odgovarajući na pitanje vezano za uklanjanje nadgrobnih četničkih natpisa Vukašinu Šoško-Čaninu, Vojislavu Miliću, Mili Babiću, spomeniku pripadniku Knindži u Kistanjama i pobunjenim Srbima u Brđanima, Vlada je navela kako kazneno zakonodavstvo ne propisuje načine ili postupak uklanjanja postavljenih spomenika ili obilježja te u tom smislu ne predstavlja temelj za uklanjanje spornih objekata iz predmetnog pitanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

"Četnički spomenici koji se nalaze diljem hrvatske da stoje bez obzira u kojem dijelu hrvatske od Vukovara do Dalmacije je više nego bezličan, bezobrazan. Također, moje pitanje o generalu Bobetku, stav Pupovca koji ga je usporedio s Miloševićem, Dokmanovićem su izbjegli", poručuje Miro Bulj, reagirajući na odgovor iz Vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene