Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prema Oćestovu

Buknuo požar kod Pađena uoči dolaska premijerke Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči samog dolaska premijerke Jadranke Kosor u Oćestovo u posjet obitelji Lošić, čiji su objekti stradali prilikom eksplozija u Vojnom skladištu Pađane, ponovno je buknuo požar na tom području.

Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo je nešto iza 11 sati informaciju od vatrogasnog koordinatora Županijskog centra 112 Šibeniko požaru otvorenog prostora kod Pađena, oko 1800 metara prema Oćestovu. Gorjela je trava, nisko raslinje i smrika.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

U gašenju su sudjelovali JVP Knin, DVD Ervenik i DVD Kistanje sa 8 vatrogasaca i 3 vozila. Iz zraka požar su gasila 3 Canadaira PP NOS OS RH. vatra je ugašena oko 13 sati.

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor i provincijal fra Željko Tolić prije premijerkinog posjeta obitelji Lošić položili su temeljni kamen za Crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene