Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nagutali' se dma

Buknuo požar u Viktoru Lencu, tri radnika završila u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na brodu u brodogradilištu Viktor Lenac buknuo je požar. Liječničku pomoć na mjestu događaja primilo je pet radnika, a tri je zbrinuto u bolnici.

Jutros oko devet sati PU primorsko goranska dobila je dojavu o požaru u brodogradilištu Viktor Lenac. Požar je buknuo tijekom radova na brodu koji se nalazio na suhom doku.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Pet radnika primilo je liječničku pomoć na mjestu događaja, a tri su prevezena u bolnicu, rekla je za Dnevnik.hr Ankica Kolić iz glasnogovorništva PU primorsko-goranske.

Radnici su se, kako kazali u policiji, 'nagutali' dima.

>> Uzrok požara u Viktoru Lencu je nepropisna uporaba plamenika

Iz Hitnog trakta riječke bolnice na Sušaku potvrdili su da su trojica radnika jutros primljena na promatranje.

Dežurni liječnik kazao je da su sva trojica stabilno, da nema znakova da je došlo do teže ozljede pluća radnika te da će vjerojatno uskoro biti pušteni kućama.

Požar je ugašen oko 9:45 sati, a okolnosti pod kojima je požar buknuo utvrdit će se istragom.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene