Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljan komentarom na Facebooku

Bruno Orešar e-mailom prigovorio ministru Ostojiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić dobio je jutros e-mail od Brune Orešara, vlasnika Jadrankamena.

Bruno Orešar prigovorio je ministru Ostojiću na njegovom komentaru na Vladinom profilu na Facebooku. Zamjerio mu je i spominjanje njegovog imena u negativnom smislu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija STRUČNI LJUDI I LOPOVSKI SUSTAV Ranko Ostojić o svom iskustvu iz splitske bolnice: ''Ne čudim se što je Matijanić umro'' Ranko Ostojić OŠTRE KRITIKE Ranko Ostojić: "Na okupljanje paravojske na Trgu bana Jelačića država nije reagirala. Umjesto policije, afere otkrivaju novinari"

Naime, ministar Ostojić napisao je da protiv Orešara u vezi Jadrankamena postoji kaznena prijava još iz 2000. godine. 'Žali se meni, a itekako se trebaju spominjati i prijave od prije 12 godina, a ja kažem da je prijava za Jadrankamen podnesena i u siječnju ove godine', rekao je Ranko Ostojić.

>> Ostojić o Braču: Navodni vođa sakrije se u kuću i izvještava o desantu!

Bruno Orešar tvrdi da je on za tu kaznenu prijavu jučer saznao putem Facebooka, dok ministar Ostojić kaže da je on za kaznenu prijavu saznao sa stranica DORH-a.

Ministar Ostojić odgovorio je i na novinarsko pitanje vezano za Hrvoja Petrača, koji je navodno usprkos uvjetnoj slobodi, već nekoliko puta prelazio granicu i sada se nalazi u Španjolskoj.

'To je pitanje za policiju, a ne za ministra', odgovorio je ministar Ostojić.

Dotakao se i nedavnog događaja u Škabrnji, gdje je zbog vrijeđanja Roma priveden načelnik. 'Policija je podnijela kaznenu prijavu zbog ponašanja koje je neprihvatljivo. Bio netko pripadnik nacionalne manjine ili ne, mora biti zaštićen', rekao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene