Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila Sandra Švaljek

Esih i Hasanbegović bilježe još jednu pobjedu: Bandić će ipak ukloniti bistu Ive Lole Ribara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je na Twitteru objavila Sandra Švaljek Milan Bandić je pristao na uvjete koje su pred njega postavili zastupnici liste Nezavisni za Hrvatsku, Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović te će bista Ive Lole Ribara ipak biti uklonjena niti dva mjeseca nakon što je postavljena.

Na zahtjev Kluba gradskih zastupnika Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, Milan Bandić uklonit će bistu Ive Lole Ribara, objavila je tako na svom Twitter profilu Sandra Švaljek, bivša kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Bezuvjetni zahtjev" Esih i Hasanbegović uputili pisma Plenkoviću, Bandiću i Stieru - evo što traže od njih Slika nije dostupna Uvjet Esih i Hasanbegovića Bandić: "O promjeni imena trga mogu odlučiti jedino građani", Mrak Taritaš: "To je nebitna stvar"

 

 

 

Bista Ive Lole Ribara postavljena je prije nepuna dva mjeseca u parku Prilaz Baruna Filipovića, nakon što je donesena odluka o mijenjenju imena Trga maršala Tita u Trg republike Hrvatske. Bio je to njegov pokušaj kompromisnog rješenja kako bi primirio dvije suprostavljene strane oko spornog imena trga na kojem se nalazi HNK.

Bista Ive Lole Ribara u nekoliko je navrata nakon toga išarana grafitima, a sada je čini se Milan Bandić popustio pritiscima desnice koja mu svojim rukama pomaže da održi vlast u gradskoj skupštini.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene