Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Zadra

Biograd: Stradala spuštajući se niz tobogan - bori se za život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30-godišnjakinja iz Slavonskoga Broda spuštala niz veliki akvagan na biogradskoj plaži na kojem je prilikom spuštanja zatiljkom udarila u rub, nakon čega se ubrzo požalila na bol u glavi.

Spuštajući se niz veliki morski tobogan na plaži Dražica u Biogradu na moru 30-godišnjakinja iz Slavonskog Broda u srijedu poslijepodne teško je ozlijedila glavu zbog čega je u zadarskoj bolnici u induciranoj komi, priključena na aparate.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

Slunj: Na gradilištu obiteljske kuće smrtno stradao 28-godišnjak

'Nakon jednog bezazlenog pada na toboganu, došlo je nažalost do teške ozljede glave. Riječ je o teškoj i po život opasnoj ozlijedi', kazao je zamjenik sanacijske ravnateljice zadarske Opće bolnice Robert Karlo. Dodao je da je ozlijeđena jučer najprije prevezena u biogradsku bolnicu, gdje su ozljede sanirane, ali su zahtijevale hitni operativni zahvat pa je prevezena u Zadar.

'Podvrgnuta je hitnom operacijskom zahvatu na odjelu neurokirurgije. Trenutačno se nalazi na jedinici intenzivne njege, u induciranoj komi i priključena je na aparate. Stanje joj je teško i opasno po život, ali stabilno. To je inače uobičajen tijek nakon ovakvih ozljeda, dakle, ta inducirana koma traje par dana i onda se pokuša odvajanje od aparata. Trenutačno je teško prognozirati ishod', zaključio je Karlo.

Francuska: 6 mrtvih, od toga 5 djece, u sudaru kamiona i minibusa

Neslužbeno se doznaje da se 30-godišnjakinja iz Slavonskoga Broda spuštala niz veliki akvagan na biogradskoj plaži na kojem je prilikom spuštanja zatiljkom udarila u rub, nakon čega se ubrzo požalila na bol u glavi.

Po nalogu nadležnog Županijskog državnog odvjetnika na mjestu događaja izvršen je očevid. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene