Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jadrolinijina 'Dora'

Brod stao nasred Zadarskog kanala - S 200 putnika bespomoćno plutao 45 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod koji vozi na liniji od Preka do Zadra jutros je zbog kvara na motoru stao nasred Zadarskog kanala i bespomoćno plutao oko 45 minuta. U njemu je bilo oko 200 putnika.

Jadrolinijin brod 'Dora', koji vozi na liniji od Preka do Zadra, u ponedjeljak ujutro redovno je isplovio iz Preka u 6.50 sati, ali je zbog kvara na motoru stao nasred Zadarskog kanala i bespomoćno plutao oko 45 minuta.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Potonuo brod na Šipanu Oglasilo se ministarstvo VIDEO Drama na moru, brod se nasukao na stijene otoka Šipana: "U brodskim spremnicima 1000 litara goriva"

Uslijedila je intervencija Lučke kapetanije čiji je brod ubrzo stigao, a pomoći je pokušala i posada trajekta 'Mate Balota', ali je rizik pristajanja uz 'Doru' bio prevelik zbog jakog juga i valova.

Nasreću, kvar je ubrzo otklonjen i 'Dora' je oko 8 sati s oko 200 putnika sigurno pristala u zadarsku luku, piše zadraski.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene