Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan uhićen

Britanski blizanci pedofili otkriveni u Francuskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica britanskih blizanaca koje se smatra 'opasnim pedofilima' i za kojima se aktivno traga u njihovoj domovini, otkriveni su u Francuskoj, gdje su živjeli niz godina, a jedan od njih je i uhićen, doznaje se od pravosudnog izvora.

Kenneth Parker je živio u Quillanu, u departmanu Aude, na jugu Francuske. U bijegu je od prošlog vikenda, kada ga je policija neuspješno pokušala privesti. Njegov brat blizanac Thomas je u zatvoru u Agenu, na jugozapadu Francuske, u koji je dospio prije nekoliko tjedana zbog obiteljskog nasilja.

Braća Kenneth i Thomas Parker (56) uvršteni su koncem ožujka na popis osoba za kojima traga Centar za zaštitu i sprječavanje iskorištavanja djece (CEOP), britanska agencija za suzbijanje pedofilije. Tada su prvi put uvršteni na taj popis.

Braću Parker se traži i zbog toga što nisu ispunjavali svoje obveze kao osuđenici za seksualne prijestupe. Po francuskom pravosudnom izvoru, nisu britanskim vlastima javili promjenu adrese.

Pročitajte i ovo Ilustracija Golema akcija "Ovakva akcija do sada nije viđena": Privedeno 80 muškaraca osumnjičenih za pedofiliju, među njima zastupnik, profesor, trener... Velika akcija policije - 2 Detalji akcije protiv dječje pornografije Policija otkrila detalje kako predatori mame djecu: Za sadržaj zlostavljanja plaća se i u kriptovalutama

>> Još jedna maliciozna podvala: Britanski tisak o pedofilima u kontekstu Domovinskog rata

Njih su dvojica bili su plaćenici u ratovima u Južnoj Africi i bivšoj Jugoslaviji, uključujući i Hrvatsku, objavio je u srijedu britanski list Daily Mail na svojim internetskim stranicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene