Obavijesti Video Pretražite Navigacija
44% više nego prošle godine

Britanci najbrojniji gosti u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od početka je ove godine ostvareno 45.387 dolazaka gostiju iz Velike Britanije odnosno 40 posto više nego lani.

Već nekoliko godina zaredom gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva najbrojniji su gosti Dubrovnika. Ostvarili su 226.483 noćenja odnosno 44 posto više nego prošle godine.

Pročitajte i ovo Ameriknaci i Hrvatska - 4 Koliko dnevno troše? Naš biser Amerikancima je obožavana destinacija: "Kad im to spomenemo, oni su fascinirani" Letovi - 2 Problem za cjelogodišnji turizam Ima turista, ali nema letova: "Ako već nemamo infrastrukturu za vlakove, onda bismo morali imati avionske linije"

>> Luksuzni dubrovački hotel među 100 najboljih u svijetu!

Iz gotovo svih većih gradova britanskog otočja tjedno u Dubrovnik slijeću zrakoplovi aviokompanija British Airways, BMIbaby, Jet 2cam, Thomson fly, Wizzair, Easy jet, Monarch i Croatia Airlines.

Povećanje broja gostiju od početka godine svjedoči o zanimanju za boravkom u Dubrovniku i tijekom zimskoga i proljetnog razdoblja, priopćeno je iz Turističke zajednice grada Dubrovnika. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene