Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili rok za iseljenje

Branitelji u prostoru MORH-a otvorili kockarnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je udruga zadarskih branitelja dobila od Županijskog državnog odvjetništva rok od tri mjeseca da se iseli iz prostora koji je dobila u najam od države.

Naime, otkriveno je da su oni u tom prostoru otvorili kockarnicu i automat-klub, piše Slobodna Dalmacija. Ako ne isele dobrovoljno, protiv njih će biti pokrenuta tužba jer kao korisnici državnog prostora nisu smjeli koristiti prostorije ni za što drugo nego za svoje braniteljske aktivnosti.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje"

Prostor od 244 kvadratna metra Udruga je dobila na korištenje 2008. godine po povlaštenoj cijeni od tri kune po kvadratu. Ubrzo nakon toga su krenuli s adaptacijom prostora te su u njega dovezeni automat-aparati. KOckarnica je radila godinu dana, nakon čega je Središnji ured za upravljanje državnom imovinom pokrenuo raskid Ugovora s Udrugom.

U braniteljskoj udruzi kažu kako nisu znali da u prostoru ne smiju otvoriti kockarnicu te da im je namjera bila isključivo humanitarna jer su preko kockarnice htjeli pomoći djeci hrvatskih branitelja, piše Slobodna.

Kako doznajemo, voditelj udruge je 'u šoku' nakon objave vijesti te ne može davati izjave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene