Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju prosvjed

Branitelji odgovorili: Ministar Matić jednostavno laže!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intervju koji je u utorak navečer objavljen u Dnevniku Nove TV slušali su branitelji s prosvjeda u Savskoj, te poslali odgovor ministru Predragu Matiću.

Branitelji pred Ministarstvom u Savskoj ulaze u deseti dan prosvjeda.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 2 Tko je autor? Zanimljiva poruka Andreju Plenkoviću osvanula u Zagrebu, reagirao i Grbin

'Ministar Matić jednostavno laže i naučili su ga da istina jednostavno prolazi pored njega. Mi poštujemo našeg prijatelja i hrvatskog branitelja i njegov ratni put i kao branitelj je ovdje dobrodošao među nas, međutim on kao ministar više ne može braniti interese hrvatskih branitelja', rekao je Ante Deur, predsjednik zbora veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

'Mislim da će odstupiti, da ima jedna doza i u njemu braniteljske savjesti. Ministar Matić je u škripcu politike i branitelja', poručio je ministru Zvonko Dumančić, umirovljeni ratni vojni invalid.

'Sam ću sebe smijeniti ako napravim nešto na štetu branitelja'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene