Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Split ipak stigao suh

Brač: Englez zaboravio prtljagu pa s trajekta skočio u more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji događaj dogodio se na Braču. Engleski turist zaboravio je kovčeg s robom nakon što je trajekt krenuo te odlučio nakon nekoliko stotina metara od obale skočiti u more i vratiti se po njega.

Zbunjeni Englez zaboravio je na svoj kofer u autobusu, kojim je iz Bola stigao u Supetar te mnogim putnicima i turistima priredio nenadano uzbuđenje, skočivši, naoko ničim izazvan, u more.

Pročitajte i ovo Bračkoj djeci s posebnim potrebama skrb kao i na kopnu, ilustracija - 7 Olakšanje za roditelje Bračani su uspjeli! Djeca s teškoćama u razvoju pomoć stručnjaka moći će dobiti bez odlaska na kopno Tučnjava u Supetru (Foto: Facebook/DVD Supetar) Zločin iz mržnje Za napad u Supetru uhićen još jedan 19-godišnjak

>> Trajekt za Supetar nije isplovio zbog DOJAVE O BOMBI

Svemu je svjedočila i Meri Jurišić, koja je za Slobodnu Dalmaciju ispričala tijek događaja.

'Vozili smo se istim autobusom, ja sam krenula iz Pučišća, a on iz Bola. Izgleda da mu se žurilo jer je odmah pohitao na trajekt za Split koji samo što nije krenuo. Ja i unuci smo odlučili pričekati sljedeći, 'Vladimir Nazor', koji je trebao pristati odmah nakon polaska prvog. I tako smo čekali da 'Nazor' pristane kada smo vidjeli mladića kako skače s prvog trajekta i pliva prema obali. Pomislila sam da nije možda bolestan ili nešto slično. Pazite, u isto vrijeme 'Nazor' se spremao pristati, a on pliva tu uokolo. Kada je doplivao teškom mukom se uspeo na rivu i počeo divljački trčati prema autobusu. Vidjelo se da je mlad i u formi. No, nismo konkretno znali što mu je, a neki mještani su mu se i smijali', ispričala je Jurišić.

Tek kasnije se doznalo kako je mladić to učinio zbog zaboravljenog kovčega u autobusu. 'Dok smo plovili do Splita popeo se na kuvertu i skinuo većinu odjeće sa sebe kako bi se osušio. Tako da je u Split stigao suh', dodala je svjedokinja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene