449608
449608
449608
449608
449608

SEDMI DAN Molba Petrova za Milanovića i Plenkovića

  • , 09.09.2016., 10:36
  • Autor:
  • komentara

Za Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića čelnik Mosta ima molbu.

 
 
 
 
Poruka Petrova za Milanovića i Plenkovića (Video: Dnevnik.hr)
Poruka Petrova za Milanovića i Plenkovića (Video: Dnevnik.hr)

Božo Petrov, čelnik Mosta i kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, kazao je u petak u Dubrovniku kako mu je žao što se SDP i HDZ do sada nisu očitovali o njihovim jamstvima za poslijeizbornu suradnju.

'Meni je žao što teče 7. dan od jamstava koja smo zatražili a koja čine pet posto onoga što su oni obećali građanima. Ne mogu ne pozvati ih i zamoliti još jednom, u ime njihovih birača, ne naših, da budu transparentni, korektni i da kažu građanima jesu li spremni raditi. Ako već mašu trobojnicama, zašto ne kažu jesu li spremni zaštititi hrvatske interese', poručio je Petrov.

Dodao je kako je riječ o malim promjenama i kako su namjerno tražili malo da ih ne bi HDZ i SDP optužili da su nerealni.

'Niti oni vole nas niti mi njih. Ulaziti u poslovni odnos, a da netko nije spreman raditi i da vas želi prevariti uistinu nema smisla. S onima koji zaista odluče promijeniti stvari, s njima ćemo surađivati i formirati izvršnu vlast', poručio je čelnik Mosta.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se