454014
454014
454014
454014
454014

''Volio bih povući paralelu između ovog trenutka i trenutka prije 8, 9 mjeseci''

  • , 18.10.2016., 22:28
  • Autor:
  • komentara

Nakon obraćanja Andreja Plenkovića, u sjedište HDZ-a stigao je predsjednik Sabora Božo Petrov s Mostovim ministrima. Sastanak je trajao oko sat vremena.

 
 
 
 
Petrov nakon sastanka u HDZ-u (Video: dnevnik.hr)
Petrov nakon sastanka u HDZ-u (Video: dnevnik.hr)

Božo Petrov u utorak navečer bio je na razgovorima u središnjici HDZ-a. Odgovarajući na novinarska pitanja rekao je kako želi povući ''jednu paralelu između ovoga trenutka i trenutka prije 8, 9 mjeseci u trenutku kada je cijela Hrvatska javnost nas optuživala da smo kočničari, da stavljamo veto.''

''Evo mi ovaj put nismo stavljali veto, nismo bili kočničari. Smatram da svaka politička stranka treba dati svoje kandidate kao što smo mi dali, podnijeti odgovornost, zato ne vidim nikakav problem u tome. To su kandidati koje je predložio gospodin Plenković, mi imamo kandidate od strane Mosta i idemo u zajedničku Vladu'', rekao je u središnjici HDZ-a Božo Petrov komentirajući HDZ-ove kandidate za ministre.

''Mi nismo uopće htjeli razgovarati na način veta. Dogovorili smo se da će svatko od nas dati najbolje kandidate'', kaže Petrov.

''Mi nismo imali nikakav utjecaj na kandidate, niti smo ga htjeli imati, na kandidate koje predlaže HDZ. Postoji određeni zahtjev u programskom dijelu koji smo definirali odmah'', dodao je.

''Još jednom bih upozorio. Problem koji se dogodio jučer nije se dogodio jer zastupnici ne dolaze na posao, dogodio se radi pogreške u administraciji sabora i neće se više događati'', kaže Petrov.

''Dramatično je različito iskustvo koje smo imali u prethodnoj vladi u odnosu na ova 3 do 4 tjedna. Ako se to nastavi na ovakav način u budućoj vladi neće biti apsolutno nikakvih problema. Vjerujem da će biti stabilna'', rekao je Petrov. 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se