Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavio ga Peđa Grbin

Božo Petrov o prijavi za sukob interesa: "Riječ je o poslu koji radim rijetko"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednika Vlade i vjerojatnog budućeg predsjednika Sabora Božu Petrova, SDP-ov Peđa Grbin prijavio je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

Božo Petrov je svakoga vikenda pomagao u Zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću. Obavljao je razgovore s osobama koje su tražile dozvolu za nošenje oružja. Petrov ne smatra da je tu išta sporno. Isti je posao obavljao i kao gradonačelnik Metkovića. I tada je prijavljen Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa koje je zaključilo da nije bio u sukobu.

"Riječ je o poslu koji radim rijetko, isključivo kao pomoć, s obzirom da postoji deficit psihijatara. Uredno sam to prijavio u svojoj poreznoj kartici na početku godine, kao što se može vidjeti. U prijavi gospodina Grbina ne vidim nikakav problem, neka Povjerenstvo za sukob interesa još jednom ispita taj slučaj i donese odluku", poručio je Božo Petrov.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

"Držim da je obavljanjem drugih poslova dok istovremeno obavlja javnu dužnost povrijedio odredbu članka 3", smatra Peđa Grbin.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene