Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantirali objavljene ultimatume

Božo Petrov: Jamstva ćemo dati u subotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Petrov, ispred Banskih dvora održao je press konferenciju na kojoj se osvrnuo na najavljena jamstva koja će Most ponuditi.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016. 

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

Čelnik Mosta, Božo Petrov osvrnuo se na novinske napise o navodnim jamstvima koje stranka nudi, kazavši kako Most ne funkcionira na principu ultimatuma, da oni 'ne razgovaraju na taj način, a izjave koje su javno objavljene nemaju veze s Mostom'.

'Mi ćemo naša jamstva koja smo najavili predstaviti ovaj tjedan, vjerujem da će to biti u subotu i svi će znati o čemu se radi. Možete znati da je riječ o jamstvima i političari mogu pokazati da žele raditi i mijenjati Hrvatsku', rekao je Božo Petrov.

'Što se tiče formiranja saborske većina i vlade Most će provoditi politiku čistih ruku, a neka se drugi zapitaju imaju li čiste ruke', kaže Petrov.

Osvrnuo se na to kako ih stavljaju u razne skupine, pa se tako moglo čuti da su Dodikovi, od Crkve, komunjare, ustaše…

'Mi smo oni koji žele odraditi svoj posao i voljeli bismo da nam zbog toga daju glas', kazao je Petrov.

Pozvao je sve političke aktere u regiji da smanje tenzije jer one ne doprinose nikome, a sve u korist predizborne kampanje. 'S obzirom da smo prije 25 godina imali sličnu retoriku za koju znamo kako je završila, znaju li s čim se igraju', zaključuje Petrov.

Osvrnuo se i na potporu koju je Mostu dala Željka Markić, odnosno 'Projekt Domovina', svojim pozivom da glasaju za njih. Petrov kaže kako mu je najvažnija potpora birača. 'Mene ne interesira tko nam od poznatih ili nepoznatih lica, stranaka i udruga daje potporu. Volio bih da nam potporu daju birači na temelju onoga što smo do sada radili'.

Građana je pozvao da se prije dolaska na izbore zapitaju tko je po njima do sada u zadnjih 20 godina 'imao šansu odraditi posao, a nije ga odradio i hoće li ponovno za takve glasati'.

Novinare je zanimao i njegov stav o potencijalnom referedumu o odcjepljenju Republike Srpske, a Petrov je pozvao 'sve aktere u regiji da smanje tenzije'. (M.G. / I.D./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene