448554
448554
448554
448554
448554

Božo Petrov: Jamstva ćemo dati u subotu

  • , 31.08.2016., 13:32
  • Autor:
  • komentara

Božo Petrov, ispred Banskih dvora održao je press konferenciju na kojoj se osvrnuo na najavljena jamstva koja će Most ponuditi.

 
 
 
 
MOST o jamstvima (Video: Vijesti u 14)
MOST o jamstvima (Video: Vijesti u 14)

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016. 

Čelnik Mosta, Božo Petrov osvrnuo se na novinske napise o navodnim jamstvima koje stranka nudi, kazavši kako Most ne funkcionira na principu ultimatuma, da oni 'ne razgovaraju na taj način, a izjave koje su javno objavljene nemaju veze s Mostom'.

'Mi ćemo naša jamstva koja smo najavili predstaviti ovaj tjedan, vjerujem da će to biti u subotu i svi će znati o čemu se radi. Možete znati da je riječ o jamstvima i političari mogu pokazati da žele raditi i mijenjati Hrvatsku', rekao je Božo Petrov.

'Što se tiče formiranja saborske većina i vlade Most će provoditi politiku čistih ruku, a neka se drugi zapitaju imaju li čiste ruke', kaže Petrov.

Osvrnuo se na to kako ih stavljaju u razne skupine, pa se tako moglo čuti da su Dodikovi, od Crkve, komunjare, ustaše…

'Mi smo oni koji žele odraditi svoj posao i voljeli bismo da nam zbog toga daju glas', kazao je Petrov.

Pozvao je sve političke aktere u regiji da smanje tenzije jer one ne doprinose nikome, a sve u korist predizborne kampanje. 'S obzirom da smo prije 25 godina imali sličnu retoriku za koju znamo kako je završila, znaju li s čim se igraju', zaključuje Petrov.

Osvrnuo se i na potporu koju je Mostu dala Željka Markić, odnosno 'Projekt Domovina', svojim pozivom da glasaju za njih. Petrov kaže kako mu je najvažnija potpora birača. 'Mene ne interesira tko nam od poznatih ili nepoznatih lica, stranaka i udruga daje potporu. Volio bih da nam potporu daju birači na temelju onoga što smo do sada radili'.

Građana je pozvao da se prije dolaska na izbore zapitaju tko je po njima do sada u zadnjih 20 godina 'imao šansu odraditi posao, a nije ga odradio i hoće li ponovno za takve glasati'.

Novinare je zanimao i njegov stav o potencijalnom referedumu o odcjepljenju Republike Srpske, a Petrov je pozvao 'sve aktere u regiji da smanje tenzije'. (M.G. / I.D./Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se