Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Razgovori idu u svim smjerovima

Božinović: Još nije odlučeno koji će zrakoplovi čuvati naše nebo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski ministar obrane Davor Božinović kazao je kako će Hrvatska zadržati sposobnost da posjeduje borbene zrakoplove. Ipak, koji će zrakoplovi uskoro čuvati hrvatsko nebo, ministar nije odgovorio.

Ministar je naglasio kako će se, s obzirom na trenutačnu situaciju, odabrati oni zrakoplovi koje će si proračun moći priuštiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kome vjerovati? Božinović: "Nećemo postrožavati mjere", Pem Novosel: "Bojim se da će kod nas morati doći do postroženja nekih mjera" Slika nije dostupna OD 2015. DO 2019. GODINE Korak bliže Schengenu: ''Hrvatska je uspješno prošla najsveobuhvatnije i najdetaljnije evaluacije s kakvom se nije susrela niti jedna država članica EU-a''

'Mi pokušavamo da to bude nešto što si možemo priuštiti. Zbog toga razgovori idu u svim smjerovima oni se ne vode na onaj pojednostavljen način 'proizvod i cijena' već pokušavamo uključiti u to interes ne samo interes Hrvatskih oružanih snaga nego i moguće koristi koje bi od toga imale i ostale grane gospodarstva i društva u cjelini', kazao je ministar Božinović.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene