Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pjevali se Zvončići

VIDEO Božićni duh na Rebru, djeci s onkologije uz pjesmu podijelili poklone: “Iza ovih zidova je puno stresa i straha. Jako im znači”

Aktualno Galerija Božićni duh na Rebru - 1 Božićni duh na Rebru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Božićni duh na Rebru - 2 Božićni duh na Rebru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Božićni duh na Rebru - 3 Božićni duh na Rebru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Božićni duh na Rebru - 4 Božićni duh na Rebru - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Božićni duh na Rebru - 5 Galerija 1/6 >>
Božićni duh stigao je i u KBC Zagreb. Pod prozorima najmlađim onkološkim pacijentima zapjevala je Maja Bajamić, a djecu je s poklonima posjetio I Djed Božićnjak!

Ove godine, zbog pandemije, Djed Božićnjak nije dolazio na odjel, već je s djecom razgovarao kroz prozor, a darove su podijelile sestre.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Kandidat za premijera Spavaš li mirno, Vojko V? Pogledajte kako Grmoja pjeva u predizbornoj pjesmi: "Dižemo barjak, slavimo Badnjak..." Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 Pjesma kultnog benda Čije je to stihove Milanović citirao tijekom šokantne objave: "Rijeke pravde dolaze, izlit će se u proljeće"

Sve je organizirala Jasna Štrok, umirovljena profesorica defektologije koja je na Zavodu radila više od trideset godina. Cilj je pjesmom barem malo uljepšati blagdane malenima i velikima, koji su, nažalost u ove dane, daleko od svog doma.

Iza ovih zidova je puno stresa, puno straha. Jako im znači. Svima nama znači, dijeliti, darivati riječ i ljubav, a kroz pjesmu je to najsrčanije”, kazala je glavna sestra Ana Ljubas.

A pjesmom ih je uveseljavala Maja Bajamić koja im je između ostaloga pjevala i Zvončiće.

“Ovo je od velikog značaja jer mi iskustvo hospitalizacije ne gledamo više kao traumatično iskustvo nego imamo i ta neka lijepa sjećanja”, istaknula je bivša pacijentica Magdalena.

Kako je pjesma izgledala, pogledajte u videu priloženom uz tekst.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene