Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika vlasti u Osijeku

Borzan: Neka se Bubalo probudi iz zimskog sna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica osječkoga SDP-a Biljana Borzan pozvala je danas gradonačelnika Krešimira Bubala (HDSSB) i gradsku upravu da se probude iz zimskoga sna, u kojem su, kako smatra, već osam mjeseci.

Na konferenciji za novinare Borzan je ustvrdila kako je snijeg, koji je proteklih dana zatrpao Osijek i gradske ulice, pokazao da gradonačelnik i gradska uprava spavaju zimski san te da ih, čini se, ne zabrinjavaju nevolje građana. Jest da je vrijeme maskenbala, ali ovako zamaskiran grad zaista nije nimalo zabavan, nego neprihvatljiv prizor, ustvrdila je Borzan. Ocijenila je kako očito gradonačelnik Bubalo spava zimski san koji traje već osam mjeseci, jer se, kako tvrdi, rad gradske uprave svodi samo na tri stvari: kuknjavu da se ništa ne može učiniti, kritiziranje bivše vlasti te protkolarna otvorenja raznih priredaba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijeti kazna stranke? Osijek: U Skupštini političko preslagivanje, dva SDP-ovca uz HDSSB Slika nije dostupna Đakovo protiv Zagreba 'Ja ne znam tko mene može izbaciti iz SDP-a'

>> 'Vikali su mi skini se, a bila sam trudna'

Borzan je dodala kako je gradska vlast ipak nešto uspjela napraviti, a to je poskupiti cijene komunalnih usluga, poput odvoza smeća, pogrebnih usluga, parkiranja i vodovoda. 'Vlada je uvela 'harač' i time opteretila građane, a naš gradonačelnik se potrudio kako bi još više opteretio građane', kazala je Borzan. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene