Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam ja tužibaba'

Grubišić: Moj prijatelj je varao na izborima, ali ga nisam htio prijaviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Boro Grubišić (HDSSB) u današnjoj saborskoj raspravi otkrio je neke zanimljive informacije.

Hrvatski sabor danas je bio poprište rasprave o Vladinu prijedogu da se smanji broj članova biračkih odbora na izborima za Europski parlament.

'Što ste nervozni?' - 'Ljudi moji, što je ovo jutros?'

Zastupnik Boro Grubišić pritom je otkrio kako se varalo na izborima u Hrvatskoj. Iznio je primjer jednog svog prijatelja kojeg nije želio prijaviti jer, kako je rekao, nije tužibaba.

'Prozirne kutije su jedan od uvjeta poštenog procesa izbora. Ja sam imao jednog prijatelja koji je rekao: 'Ja kao predsjednik biračkog odbora pošaljem ostale članove da potpišu za onih 300 kuna, a dok oni odu tamo ja ubacim 100 listića u kutiju koju je formirao prije toga'. I on je to radio uredno. Ja ga nisam prijavljivao... Nisam ja tužibaba, ali znam kako je radio. Da se napravi zbrka kad nahrupe ljudi... Ima niz manipulacija, ali kad su staklene kutije, tada se to ne može raditi', otkrio je Boro Grubišić.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor" Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene