Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao ga i Čačić

Škegro povjerenika za Agrokor opisao u 4 riječi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borislav Škegro koji je trenutno u Americi za Dnevnik Nove TV komentirao je Vladinog izvanrednog povjerenika za Agrokor, Antu Ramljaka.

Za njega je imao 4 riječi - Ramljak je, kaže, ozbiljan, odgovoran, kompetentan i hrabar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili" Slika nije dostupna natječaj bio samo predstava Grupa Borg angažirana već 10. travnja 2017., samo u 2017. naplatili 98 milijuna kuna

Za komentar smo upitali i Radimira Čačića koji je rekao da je suradnike uvijek tražio prema tome tko zna više od njega, a takav je, kaže Ramljak.

Dodao je kako malo ljudi u zemlji može što može Ramljak.

I Škegro i Čačić surađivali su s Ramljakom koji je početkom rujna 2007. preuzeo vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o u Qaestus investicijskom fondu Borislava Škegre. Tamo ostaje do 2012., kada kao član upravnog odbora preuzima Sektor energetike u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI).

Članom uprave CEI-ja imenuje ga Vlada u ožujku 2012. godine, kada je Radimir Čačić kao ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Zorana Milanovića bio nadležan za energetiku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene