Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijelili darove u bolnici

Bolesna djeca rasplakala Djedove Mrazove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djedovi Božićnjaci koji su posljednjih tjedana od građana prikupljali darove, sada ih raznose bolesnoj i napuštenoj djeci u cijeloj Hrvatskoj. U specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Bistri djecu su uspjeli nasmijati, a djeca su njih uspjela rasplakati.

Dječici u Bistri došle su djedice. Krenulo je sa smijehom. Onda je krenulo ljubljenje.A onda su krenule i suze.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Djed Božićnjak (Foto: Dnevnik.hr) USUSRET BLAGDANIMA Preslatki mališani o tome tko im donosi darove: ''Mama je htjela zvati svetog Nikolu pa nije znala broj za nebesa''

'Čovjek kad to vidi, onda je u biti svjestan koliko je sretan. Ma kakvo bogatstvo, kakav BMW. To je žalosno. Istinito, ali žalosno. Evo, meni je teško', kazao je jedan od djedova.

'Ta mala djeca koja su teško bolesna odjedanput su zažarenih izraza lica promatrali dolazak ove velike grupe Djedova Mrazova. I u tome je smisao ovih posjeta koji su već postali tradicionalni', kazao je ravnatelj dječje bolnice dr. Željko Weis.

'Svi ćemo imati djecu i neka se ljudi zapitaju i neka skupe hrabrosti i malo dobre volje, samo pola sata dobre volje i dođu razveseliti mališane', poručili su djedovi koji su ovoj dječici uljepšali barem jedan dan boravka u bolnici.

 

 


 


 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene