Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje su bili zastupnici

'Bojkotiranje izglasavanja povjerenja Vladi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset pet saborskih zastupnika odlučilo je bojkotirati jučerašnju saborsku raspravu i glasovanje za novu predsjednicu Vlade. Neki su bili na putu, a neki se iz principa nisu pojavili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon Šeksove izjave prekinuta rasprava Sabor odbio SDP-ovu inicijativu, Kosor ostaje Slika nije dostupna Premijerka dobila povjerenje Finska: Parlamentarci izglasali povjerenje novoj vladi

Najviše je nedostajalo SDP-ovaca pa onda HNS-ovaca. Iz HDSSB-a se pak nitko nije pojavio. 'To je jasan znak ne slaganja s ovakvim načinom preslagivanja Vlade kao što je to učinio HDZ, a osim toga bilo je potpuno jasno da su svi koalicijski partneri, kako ja volim reći - sateliti, zajedno s vladajućem strankom dogovorili i omogućili izglasavanje Jadranke Kosor', rekao je Boro Grubišić iz HDSSB-a.

>> 'Imam puni legimitet za prijedlog nove vlade'

'Nisam bio na glasanju, jer nisam obećao glas potpori Jadranke Kosor, ali doista je šteta što vođa oporbe nas nije organizirao jer rezultat glasovanja 83 : 70 bila bi drugačija poruka od 83 : 45', rekao je Dragutin Lesar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene