Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži isplatu

Blokirao ulaz u Dioki jer plaću nije dobio 6 mjeseci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dugogodišnji vatrogasac u Diokiju daskama je zapriječio ulaz u upravnu zgradu i traži isplatu zaostalih plaća.

Boris Žajgar kaže da nije dobio plaće za proteklih 6 mjeseci. Ljutit i razočaran došao je s daskama i pregradio ulaz u zgradu Uprave Diokija jer smatra da su ondje ljudi koji su odgovorni za to.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Ususred prosvjeda Policija upozorava na moguće nerede ljevičarskih skupina: "Energično ćemo reagirati na antisemitizam" Prosvjed u Gruziji Tisuće na ulicama VIDEO Kaos u državi na rubu Europe: Veliki prosvjedi danima ne prestaju, došlo i do sukoba s policijom

Potporu mu je došlo dati na desetke kolega koji također mjesecima nisu dobili plaću. Žajgar tvrdi da ostaje tamo do daljnjega, dok ne vidi na papiru da su mu na račun uplaćene zaostale plaće.

'U firmu, kao proizvodni pogon, pustit ću svakoga. Ne puštam u Upravu nikoga. Stvar je u tome njih krivim za doslovno sve. Nisam ja taj koji je odlučio ne prodati robu,nisam ja taj koji je odlučio ne pokrenuti proizvodnju dalje, nisam ja taj koji je potrošio novac a nije ga namirio ili opskrbio. Ja samo tražim ono što mi je Ustavom zajamčeno - rad koji izvršavam i plaću - koju ne dobivam. Treba mi 1.200 kuna da protiv njih pokrenem postupak na sudu. Ja ih nemam', kaže Žajar koji 8 godina radi u Diokiju.

U 13h sindikalni predstavnici Diokija i radnici odlučuju o tome hoće li tražiti pokretanje stečajnog postupka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene