Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplati se prijaviti nepravilnosti

Bloger uspio! Testiranje za posao u Fondu za zaštitu okoliša djelomično poništeno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Narodnim Novinama objavljeno je da je dio natječaja za posao u Fondu za zaštitu okoliša - poništen. Rezultat je to bloga jednog maldog znanstvenika koji je o očiglednom namještanju hrabro progovorio.

Mladi znanstvenik Stjepan Šuman hrabro je na svom blogu objavio svoje iskustvo na testiranju za posao u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Naime, ostao šokiran kada je na testiranju jedna od kandidatkinja pred očima člana povjerenstva nadležnog za nadziranje provedbe ispita, doslovno prepisivala iz šalabahtera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promjena dokumentacije Državni ured za javnu nabavu namjestio natječaj od 54,2 milijuna kuna državnoj firmi? Na kraj im stala Državna komisija Slika nije dostupna POSAO VRIJEDAN3,3 MILIJUNA KUNA Ministarstvo zdravstva poništilo dio natječaja za eBolnice: ''Osnovana sumnja na potencijalni sukob interesa postajala je prije objavljenih medijskih napisa''

Iziritairan, kako kaže, još jednim iskustvom namještanja testiranja za državne poslove odlučio je uzeti šalabahter i sve prijaviti. Šalabahter je objavio na svom blogu, ali i još dokaza o tome kako je natječaj za posao bio namješten.

Čini se da je njegov postupak urodio plodom jer je natječaj, istina samo dijelom, poništen. Eto, ukoliko doživite slično iskustvo na testiranjima za posao u državnim tvrtkama i institucijama - obavezno prijavite.

>> Vlada na Twitteru najavila otkaze u slučaju 'Šalabahter'?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene