Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgrađeni po modelu POS-a

Bliže se blagdani: Deset varaždinskih obitelji dobilo ključeve za stanove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset varaždinskih obitelji Božić će dočekati u svojih novih 111 četvornih metara, u tanovima izgrađenim po modelu POS-a.

Ključeve stana deset varaždinskih obitelji uručio je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš, ali kao najmoprimcima, s mogućnošću kupnje stanova nakon tri godine. Ovaj model novost je u Hrvatskoj. Najmoprimcima se u tri godine korištenja stana priznaje dio najamnine u kupoprodajnu cijenu, odluče li se za kupnju stana u tom razdoblju.

Pročitajte i ovo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

>> Ne možete pronaći idealnog cimera? Evo pomoći!

'Dakle, da se u prvoj godini može, ako se najmoprimac odluči na otkup stana, u prvoj godini 80 posto najamnine, u drugoj godini 60 posto i u trećoj 40 posto priznati u cijenu stana', kazao je Habuš. 'Bila je prilika za jednu kuću od 111 kvadrata za 1800 kuna mjesečno, takva prilika se ne propušta. Imali smo sreće pa smo dobili stan. Stan je prekrasan. Ja se nadam brzom useljenju s obitelji', kaže Kruno Đorđević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene