Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret u Banskim dvorima

Bivši premijeri na neformalnom sastanku sa Zoranom Milanovićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina bivših hrvatskih premijera danas bi u Banskim dvorima trebala na neformalnom susretu porazgovarati s aktualnim predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem.

U Banskim bi se dvorima danas u 14 sati na neformalnom sastanku s premijerom Zoranom Milanovićem trebala naći većina njegovih prethodnika. Na susret nije pozvan Ivo Sanader, koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

>> Uskoro susret bivših premijera s Milanovićem, Kosor otkrila teme razgovora

Ideja o ovakvom susretu rodila se na svečanoj večeri u povodu ulaska Hrvatske u EU, kada se za istim stolom našla većina bivših, ali ne i aktualni premijer. 'Dogovoren je takav susret i onda je bilo rečeno da bi bilo dobro pozvati i aktualnog premijera. Kad mu je to predočeno, on je pozvao nas da se nađemo u Vladi', rekla je prije nekoliko dana bivša premijerka Jadranka Kosor.

Ona očekuje da bi teme razgovora mogla biti sva relevantna politička, ali prvenstveno gospodarska pitanja, ali je istaknula kako, što se nje tiče, sastanku ne treba pridavati osobitu važnost. 'Mislim da je dobro da se premijer i bivši premijeri sastanu i razgovaraju. Uvijek je dobro razgovarati i na taj način graditi mostove', rekla je Kosor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene