Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnje bivšem predsjedničkom kandidatu

'Vili, Vili, da li ti se mami svidjelo cvijeće? Nazovi znaš već koga...Hitno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od Ivana Vilibora Sinčića traži se da podrži jednoga od predsjedničkih kandidata u drugome krugu. Koga, nije htio otkriti.

Ivan Vilibor Sinčić počeo je dobivati prijetnje koje je prijavio novinarima, ali ne i policiji.
Kaže da od njega traže da podrži jednoga od predsjedničkih kandidata u drugome krugu. Koga, nije htio otkriti.

'Vaš sin napravio je čudo. Poklanjam mu ovaj dukat jer to je posljednje što imam. Molila bih ga da nedvosmisleno podrži ...........', stoji u pismu koje je dobio Sinčić. Pismo je stiglo, kaže, s cvijećem i vrijednim dukatom. Naslovljeno je na njegovu majku .

'Bilo je to još prije tjedan dana, stiglo je jedno pismo s nekim zlatnikom na adresu moje roditeljske kuće. Nisam tome davao neku veću pozornost dok jučer nije stigla poruka preko moga službenog maila', izjavio je Sinčić, kandidat za predsjednika RH koji je otpao iz igre nakon prvog kruga izbora.

'U lovu' na Sinčićeve glasove

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!"

'Vili, Vili, da li ti se mami svidjelo cvijeće? To je bilo zadnje što je čovjek mogao učiniti. Vrijeme teče, a ti umjesto da sam shvatiš krenuo si krivim putem. Nazovi znaš već koga i dogovori sastanak s ...... Hitno!', između ostalog stoji u poruci.

Te je prijetnje odlučio podijeliti s javnošću, ali policiji ih još nije prijavio:
'Nisam još, ali hoću. Zato što ne mogu prijaviti svaku poruku koja mi stigne. Odlučio sam da je najbolji način da istražim stvar i da damo u javnost.'

No tko je pošiljatelj i za koga zahtjeva podršku, Sinčić još ne želi otkriti. Prijetnje ga, kaže, nisu prestrašile, no njegovoj obitelji nije bilo svejedno.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene