Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeni za nasilje u 'Astralisu'

Bivši HDZ-ovci: Ne osjećamo se krivima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskom sudu u Karlovcu danas je počelo suđenje bivšim članovima Mladeži HDZ-a Željku Goršiću, Danijelu Trupkoviću i Vladimiru Vogrincu.

Trojac je osumnjičen za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda u pokušaju prema 18-godišnjem Marku Jovkoviću u karlovačkom caffe baru 'Astralis', piše KAportal. Kako su izjavila sva trojica, nisu krivi za djela koja im se stavljaju na teret.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ocijenili Plan 21 Mladež HDZ-a: Vladin program totalni je promašaj Slika nije dostupna Poražavajući rezultati Otkrili su kako sve varaju da bi došli do alkohola!

Pred sucem Leonom Kovačićem svjedočio je oštećeni Marko Jovković koji je rekao da ga je Goršić u WC-u kafića udario šakom u glavu. Jovković je rekao i kako je Goršića prepoznao tek kad je nakon nekoliko dana njegovu fotografiju vidio u novinama. Oštećeni tvrdi kako su ga tukle četiri osobe dok je ležao na podu.

Među šest svjedoka koji su danas dali svoje iskaze svjedočila je i djevojka Marka Jovkovića, Sabina Mejaški, koja je i pred sudom potvrdila da je jedno vrijeme s Markom bila zatočena u posebnoj prostoji kafića 'Astralis', dok je svoj iskaz dao i vlasnik ugostiteljskog objekta Josip Brkljačić. Sud je odbio prijedlog branitelja da se Vogrinc nastavi braniti sa slobode, tako da će ostati u pritvoru.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene