Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imperija uzvraća udarac

'Svi koji me poznaju znaju da se ne unosim u lice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Smjenjeni direktori javnih poduzeća pokušavaju se opravdati diskreditirajući druge', rekao je Šuker.

Tako je ministar financija Ivan Šuker kao komentar na optužbe koje je prema njemu usmjerio bivši član Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Trend spajanja usluga u pakete sve popularniji, od sada je to moguće i u osiguranju PR LAQOthon Nagradni fond od 18.000 eura za najbolje zelene ideje

Mihanović je Šukera, koji je predsjednik Nadzornog odbora Croatia osiguranja, optužio da mu se prijetio unošenjem u lice kada je Mihanović upozoravao na nepravilnosti u Croatia osiguranju.

Navodna prijetnja se dogodila kada je Mihanović Šukera upozoravao na nepravilnosti u Croatia osiguranju vezano za poslovanje s Fimi medijom te upozorio na navodne štetne Šukerove aktivnosti dovođenja njemačkog osiguravatelja Talanxa na prodajna mjesta Fine, što bi ugrozilo tržišni udio Croatia osiguranja.

'Svi oni koji me poznaju dobro znaju da nisam čovjek koji se unosi u lice i koji prijeti. Potpuno je jasno kako smijenjeni direktori javnih poduzeća nastoje diskreditirati ovoga i onoga da bi sebe obranili', rekao je Šuker.

>> CO: Smijenjeni Vojković i Mihanović

Bivši član uprave Croatia osiguranja Damir Mihanović svjedok je u USKOK-ovoj istrazi afere Fimi media. On je prvi javno progovorio o sastanku u Vladi 2007. na kojemu je predstavnicima državnih tvrtki sugerirano da posluju isključivo s tvrtkom Fimi media, u vlasništvu Nevenke Jurak koja je od sredine kolovoza ove godine u istražnom zatvoru.

Po pisanju medija, Mihanović je USKOK-u prijavio Šukera, tvrdeći da ga je Šuker pritiskao da šuti o nepravilnostima u Croatia osiguranju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene