Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prvoj izbornoj jedinici

Bivša laburistica Nansi Tireli na listi koalicije Bandić-Čačić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša laburistica Nansi Tireli potvrdila je informaciju kako na parlamentarne izbore u rujnu izlazi kao nezavisna na koalicijskoj listi stranaka Milana Bandića i Radimira Čačića.

Bivša laburistica Nansi Tireli na parlamentrane izbore u rujnu izlazi kao nezavisna na koalicijskoj listi stranaka Milana Bandića i Radimira Čačića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavila Tireli Laburisti neće biti za opoziv Oreškovića Slika nije dostupna 2 sata čitanja iskaza Povjerenstva 'Takvu optužnicu nismo slušali od Haaga'

Tireli je Hini potvrdila informaciju da će izbornu sreću okušati u Prvoj izbornoj jedinici (zagrebačkoj) kao nezavisna na listi koalicije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365, Čačićeve Narodne stranke – Reformista, Novog vala – Stranke razvoja, HSS – Stjepan Radić i BUZ-a.

Dugogodišnaj laburistica ljetos je sama napustila stranku, a mediji su špekulirali da joj je SDP, koji u svojoj koaliciji ne želi Hrvatske laburiste, spreman ponudi mjesto na listi.

Tireli se razlišla s aktualnim predsjednikom HL Tomislavom Končevskim koji je Tireli i Jaroslavu Pecniku spočitavao da su mimo odluke stranačkog predsjedništva u Hrvatskom saboru glasovali protiv opoziva premijera Tihomira Oreškovića, spominjući i moguće sankcioniranje dvoje saborskih zastupnika HL. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene