Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvala ti Slavko

'E moji drugovi, u blato ste bacili najboljeg ministra'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako je išta kriv, nije na partiji da mu sudi. Ta su vremena prošla', poručila je Grljak SDP-ovcima

Bivša glasnogovornica SDP-a i Vlade, Ivana Grljak, na Facebooku je, vidno inspirirana, komentirala  smjenu ministra financija Slavka Linića.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

'Danas je tužan dan. Hvala Ti Slavko na svemu. Hvala Ti što si pokušao uvesti reda u ovu zemlju, što si se suprotstavio razno raznim lobijima i uvijek vodio računa o dobrobiti građana. Po prvi puta u našoj povijesti netko se suprotstavio bankama, moćnicima i sitnim dušama koji državu shvaćaju kao svoju privatnu prćiju. To su prepoznali i građani cijeneći njegovu energiju, rad i prepoznajući njegove rezultate. Bio je najpopularniji ministar, jer je govorio istinu, radio i nije zatvarao oči pred pravim problemima u zemlji. Slavku Liniću 20 godina pakuje HDZ, razne špijunčine, razni Oliveri te mu na koncu napakuju vlastiti', napisala je Grljak na Facebooku.


OPRALA VLADU Što li je Milanović rekao kada je vidio ovu poruku svoje bivše glasnogovornice?

SDP-ovcima je poručila:' E dragi moji drugovi upravo ste vi i ono malo povjerenja koje je ostalo provukli kroz blato i u tom procesu u blato bacili jednog od najboljeg ministara koji je jedini imao rezultate i radio 24/7. Ako je išta kriv, nije na partiji da mu sudi. Ta su vremena prošla'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene